Nuokkari

asd

Puolivälikankaan Nuorisotalo
Mielikintie 7, Oulu
Nuokkari on paikka, jossa lapsi voi viettää päivän turvallisesti aikuisten seurassa: leikkien, pelaillen, askarrellen ja touhuten. Nuorille on myös mukavaa avointa vertaispuuhaaa. Talolla on neljä aikuistyöntekijää (Rebecca, Joni, ja Pyry) asukasyhdistykseltä. Seuraa aukioloja, päivityksiä ja sisältöjä Facebookissa hakusanalla Puokkaritalo.
Nuokkari on ilmainen, ei sisällä ruokailua tai vakuutusta. Syksyä varten etsimme jo vapaaehtoisia ”aikuisvalvojia” mahdollistamaan nuorten avointa toiminta: anna yksi ilta nuorille. Sisällöstä vastaavat silloin myös nuorisoklubin vertaisohjaajat.
Aukioloajat:
Maanantai – Torstai:            Pienille 14:30 – 17:00                          Isoille 17:00 – 20:00
Perjantaisin:                         Pienille   13:00 – 16:00                        Isoille 16:00 – 18:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *