Töitä

Asukasyhdistys työllistää vuosittain kymmeniä henkilöitä erilaisiin tehtäviin ja eri toimipisteisiimme välityömarkkinaperiaatteella. Olemme kolmannen sektorin työnantaja, joka harjoittaa sekä yleishyödyllistä toimintaa että pienimuotoista elinkeinotoimintaa. Olemme arvonlisä- ja tuloverovelvollinen toimija.

Työllistymisen muodot

Palkkatukityö

Palkkatuetun työn tarkoituksena on edistää työllistymistäsi ja lisätä ammatillista osaamista. Työllistymiseesi voidaan myöntää palkkatukea, mikäli täytät tietyt ehdot ja siitä on mainittu työllistymissuunnitelmassasi.

Työpaikkamme vaativat täyden (100%) palkkatukimahdollisuuden.

Alentuneesti työkykyisen työllistämiseen voi saada 70 prosenttia palkkatukea (B-lausunto).

Ole yhteydessä työvoimapalveluun ja selvitä oletko sinä oikeutettu palkkatukeen.

Tärkeää tietoa palkkatukeen tulleista muutoksista.

Palkkatuki edellyttää 24 kuukauden työttömyyttä. Mikäli olet ollut meillä aikaisemmin töissä palkkatuella, vaadittu työttömyysaika on 36 kuukautta. Palkkatukityön kesto on maksimissaan 10 kuukautta ja työaika on 30h/viikko (80% enimmäistyöajasta).

Työharjoittelu

Olisitko kiinnostunut hankkimaan lisää osaamista koulutussopimuksella? Koulutussopimus (ent. työharjoittelu) Artturin yhteisötilalla kartutetaan osaamistasi! Kunkin opiskelijan kohdalla katsotaan tilannekohtaisesti, millaisia mahdollisuuksia tuvalla on tarjota.

Työkokeilu

Työkokeilussa pääset testaamaan eri työvaihtoehtoja. Se sopii sinulle, joka harkitset alanvaihtoa tai sinulla ei ole vielä ammatillista koulutusta. Työkokeilu sopii sinulle myös, jos olet ollut pitkään työttömänä ja haluat päästä kokeilemaan työelämää joko uuden tai entuudestaan tutun työn parissa.

Työkokeilun kesto ja työpäivien määrä vaihtelevat tarpeittesi mukaan. Työkokeilu voi kestää samalla työnantajalla enintään kuusi kuukautta. Työkokeilun ajalta ei makseta palkkaa, mutta olet oikeutettu työttömyysetuuteen. Korotettua työttömyysetuutta saat, mikäli työkokeilusta on sovittu työllistymissuunnitelmassasi. 

Lisätietoa oikeudestasi työkokeiluun saat työ- ja elinkeinotoimistosta.

Työnkuvat

Artturin yhteisötila on asukkaita palveleva yhteisötila, joten tärkeimmät työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun virike- ja kerhotoiminnoissa, keittiössä, toimistossa, ATK-kursseilla, korjausompelimossa ja projekteissa.

Kokilta, ATK-ohjaajalta ja korjausompelijalta edellytämme alan koulutusta.

Järjestämämme tapahtumat tuovat oman mausteensa arjen keskelle.

Kokin paikka avoinna

Ruokapalvelutyöntekijän paikka avoinna

Ompelijan paikka avoinna

Toimistotyöntekijän paikka avoinna toistaiseksi

Café Rantsun avoimet paikat kesäkaudelle 2024


Oppisopimus-opiskelu mahdollista palkkatuella.

Palkkatuetun työn tarkoituksena on edistää työllistymistäsi ja lisätä ammatillista osaamista.  Työllistymiseesi voidaan myöntää palkkatukea, mikäli täytät tietyt ehdot ja siitä on mainittu työllistymissuunnitelmassasi. 

Työkokeilussa pääset testaamaan eri työvaihtoehtoja. Se sopii sinulle, joka harkitset alanvaihtoa tai sinulla ei ole vielä ammatillista koulutusta. Työkokeilu sopii sinulle myös, jos olet ollut pitkään työttömänä ja haluat päästä kokeilemaan työelämää joko uuden tai entuudestaan tutun työn parissa.

Kuntouttava työtoiminta pyrkii parantamaan omaa elämänhallintaa, toimintakykyä ja työllistymismahdollisuuksia. Työkykyä parantava toiminta sopii pidempään työttömänä olleille ja rakentaa polkua kohti avoimia työmarkkinoita.

Lisätietoja kuntouttavasta työtoiminnasta ja palkkatuetusta työllistymisestä

Jos sinua kiinnostavat työt asukastuvallamme tai Rantsussa, ota yhteyttä Yhdistyksen puheenjohtaja Jani Alataloon sähköpostitse: puokkaritupa@gmail.com tai puhelimitse: +358405757047

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *