Töitä

Asukasyhdistys työllistää vuosittain kymmeniä henkilöitä erilaisiin tehtäviin ja eri toimipisteisiimme välityömarkkinaperiaatteella. Olemme kolmannen sektorin työnantaja, joka harjoittaa sekä yleishyödyllistä toimintaa että pienimuotoista elinkeinotoimintaa. Olemme arvonlisä- ja tuloverovelvollinen toimija.

Työllistymisen muodot
Yhdistykseemme voi työllistyä myös muuten kuin palkkatukiperusteisesti: työelämävalmennus, työkokeilu, työharjoittelu, kuntouttava työtoiminta, kesätyöseteli, oppisopimuskoulutus palkkatuella, työelämään tutustuminen (maahanmuuttajat) ja vapaaehtoistyö ovat meillä tuiki tavallisia työllistymisen muotoja.

Työsuhteiden tai -jaksojen ajat vaihtelevat (pääsääntöisesti kuukaudesta 1,5 vuoteen). Työpäivät ovat yleensä 4-8 tunnin mittaisia, työviikot 2-5 päiväisiä.

Työnkuvat
Artturintupa on asukkaita palveleva asukastupa, joten tärkeimmät työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun virike- ja kerhotoiminnoissa, keittiössä, toimistossa, ATK-kursseilla, korjausompelimossa ja projekteissa.
Kokilta, ATK-ohjaajalta ja korjausompelijalta edellytämme alan koulutusta.
Järjestämämme tapahtumat tuovat oman mausteensa arjen keskelle.

Kokin paikka avoinna

Ruokapalvelutyöntekijän paikka avoinna

Ompelijan paikka avoinna

Toimistotyöntekijän paikka avoinna toistaiseksi

Café Rantsun avoimet paikat kaudelle 2023 (aloitamme rekryt talvella 2023)


Oppisopimus-opiskelu mahdollista palkkatuella.

Palkkatuetun työn tarkoituksena on edistää työllistymistäsi ja lisätä ammatillista osaamista.  Työllistymiseesi voidaan myöntää palkkatukea, mikäli täytät tietyt ehdot ja siitä on mainittu työllistymissuunnitelmassasi. 

Työkokeilussa pääset testaamaan eri työvaihtoehtoja. Se sopii sinulle, joka harkitset alanvaihtoa tai sinulla ei ole vielä ammatillista koulutusta. Työkokeilu sopii sinulle myös, jos olet ollut pitkään työttömänä ja haluat päästä kokeilemaan työelämää joko uuden tai entuudestaan tutun työn parissa.

Kuntouttava työtoiminta pyrkii parantamaan omaa elämänhallintaa, toimintakykyä ja työllistymismahdollisuuksia. Työkykyä parantava toiminta sopii pidempään työttömänä olleille ja rakentaa polkua kohti avoimia työmarkkinoita.

Lisätietoja kuntouttavasta työtoiminnasta ja palkkatuetusta työllistymisestä

Jos sinua kiinnostavat työt asukastuvallamme tai Rantsussa, ota yhteyttä Hallituksen puheenjohtaja Jani Alataloon sähköpostitse: puokkaritupa@gmail.com tai puhelimitse: +358405757047

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s