Asukastuvan järjestyssäännöt

Asukastuvan sääntöjen noudattaminen luo edellytykset positiiviselle ilmapiirille. Säännöillä pyritään takamaan jokaiselle asukastupaa käyttävälle turvallinen ja viihtyisä toimintaympäristö. Tähän pääsemme ottamalla huomioon toisemme sekä varomalla vaaratilanteiden aiheuttamista ja riskien ottamista.

Asukastupa, johon Oulun kaupungin yhteisötoiminta on tehnyt kumppanuussopimuksen, on tarkoitettu koko suuralueen asukkaiden kokoontumispaikaksi.  Tiloja voidaan antaa myös  muiden käyttöön pientä korvausta vastaan.

Toiminnan ja käyttäytymisen asukastuvalla on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Hyvät käytöstavat kuuluvat asukastuvalle. Kiroileminen, rasistiset kommentit, loukkaavat nimitykset ja kiusaaminen on kielletty.

Asukastuvan toiminta on poliittisesti sitoutumatonta. Poliittinen mainonta asukastuvan tiloissa on kielletty.

Tupakoiminen, nuuskan käyttäminen sekä tupakkatuotteiden käsitteleminen on kielletty asukastuvan tiloissa.

Alkoholin ja muiden päihdyttävien aineiden käyttö ja hallussapito asukastuvan tilaisuuksissa, tiloissa ja sen välittömässä läheisyydessä on kielletty. Energiajuomat on kielletty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *