Yhteisötilan järjestyssäännöt

Yhteisötilan sääntöjen noudattaminen luo edellytykset positiiviselle ilmapiirille. Säännöillä pyritään takamaan jokaiselle yhteisötilaa käyttävälle turvallinen ja viihtyisä toimintaympäristö. Tähän pääsemme ottamalla huomioon toisemme sekä varomalla vaaratilanteiden aiheuttamista ja riskien ottamista.

Yhteisötila, johon Oulun kaupungin yhteisötoiminta on tehnyt kumppanuussopimuksen, on tarkoitettu koko suuralueen asukkaiden kokoontumispaikaksi.  Tiloja voidaan antaa myös  muiden käyttöön pientä korvausta vastaan.

Toiminnan ja käyttäytymisen yhteisötilalla on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Hyvät käytöstavat kuuluvat yhteisötilalle. Kiroileminen, rasistiset kommentit, loukkaavat nimitykset ja kiusaaminen on kielletty.

Yhteisötilan toiminta on poliittisesti sitoutumatonta. Poliittinen mainonta yhteisötilan tiloissa on kielletty.

Tupakoiminen, nuuskan käyttäminen sekä tupakkatuotteiden käsitteleminen on kielletty yhteisötilan tiloissa.

Alkoholin ja muiden päihdyttävien aineiden käyttö ja hallussapito yhteisötilan tilaisuuksissa, tiloissa ja sen välittömässä läheisyydessä on kielletty. Energiajuomat on kielletty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *