Liity jäseneksi

Tule mukaan vaikuttamaan!

Puolivälinkankaan suuralueen Asukasyhdistys Ry toimii alueellaan monipuolisesti ja teemme työtä Puolivälinkankaan suuralueen asukkaiden hyväksi.

Olemme alueen asukkaiden edunvalvoja ja pyrimme toiminnallamme kehittämään yhteistä asuinaluettamme ja parantamaan viihtyisyyttä ja alueen palveluja. Olemme juuri sinua varten.

Jokainen Oulussa asuva 15 vuotta täyttänyt henkilö on oikeutettu olemaan yhdistyksen jäsen. Perheestä voi olla jäsenenä useampikin kuin yksi henkilö. Jäsenenä olet tukemassa yhdistyksemme toimintaa ja varmistat osaltasi asukasyhdistyksemme toiminnan jatkuvuuden.

Jäsenmaksuilla asukasyhdistys järjestää vapaa-ajan tilaisuuksia sekä ajaa yhteisiä asioita.

Artturin yhteisötila, ompelimo, avoin nuorisotalo Puokkaritalolla, Tuiran uimalan Café Rantsu ja liikennepuiston Holtsikka tarjoavat työtoimintapaikkoja, työkokeiluna ja palkkatukipaikkoina (oppisopimuskoulutus myös mahdollista) sekä kuntouttavan työtoiminnan piirissä. Toimimme siirtymätyöpaikkoina monille työmarkkinoille palaaville tai siirtyville. Kesäisin yhdistys työllistää useita kymmeniä kesäsetelinuoria eri tehtäviin.

Yhdistys tarjoaa alueen asukkaille tukea tietotekniikan ja kodin elektroniikan hallinnassa.

Yhdistyksen yhteisötila Artturi toimii alueen olohuoneena ja tarjoaa lounaalla edullista kotiruokaa. Artturin yhteisötilassa voi asioida verkossa, tarvittaessa ohjatusti, ja saada ajankohtaista tietoa alueen tilasta ja tapahtumista. Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja pääset vaikuttamaan äänestämällä kokouksissa.

Jäsenetuihin kuuluu muun muassa vuosittain ilmaiset pullakahvit Artturin yhteisötilalla.

Yhdistys pitää jäsenistään lakisääteistä rekisteriä. Tietoja ei luovuteta muiden käyttöön. Jäsenellä on oikeus tarkastaa itseään koskevat rekisterissä olevat tiedot.

VUONNA 2024 JÄSENMAKSU ON 3 €.

Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään. Toiminta on täysin vapaaehtoista, mutta aktiivisia toimijoita kaivataan aina mukaan.

Jäseneksi voit liittyä alla olevalla lomakkeella tai Artturin yhteisötilalla. Tervetuloa jäseneksi!Miten voin maksaa jäsenmaksun?

Tule käymään meillä paikan päällä Puolivälinkankaan asukastuvan toimistolla.
Toimisto sijaitsee osoitteessa Paulaharjuntie 22.
Jäsenmaksun voit maksaa toimistoon. Meillä käy myös maksukortit.
Toimistosta saa tarvittaessa tilisiirtolomakkeita.

Voit maksaa myös verkkopankissa tilisiirtona.
Tilinumero: FI76 5741 4020 1140 67
Saaja: Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistys ry.
Jäsenmaksun summa 3,00 €

Kirjoita viestikenttään nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä mahdollinen sähköpostisi.

Tervetuloa jäseneksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *