Puokkari kohtaamisympäristönä

Haemme Oulun kaupungin kulttuuripalveluilta järjestömme toiminta-avustuksena 5000 euroa Puokkari-suuralueen (Puolivälinkangas, Pyykösjärvi,Välivainio, Isko) vuorovaikutteiseen futuriikkiin. Ideana on että keräämme menneitä kirjoituksia ja videopätkiä, osallistamme ja haastattelemme nykyisiä toimijoita sekä unelmoimme tulevaisuudesta. Tavoitteena on luoda projektin aikana toimintamalli jota voivat hyödyntää muutkin suuralueet. Projektin toiminta-aika: 31.12.2014 mennessä

Toimijat: Asukastupalaiset, Paulaharjun koululaiset, nuokkari, päiväkodit, järjestöt

Esilläolo yhteisölle: Hyödynnetään nykyistä yhteisöllistä verkkolehteä buzz.fi/paulaharju

Koulukirjastoa hyödynnetään piirrosten, pienoismallien ja esitysten (tykillä) esilläolopaikkana. Projektin aikana järjestetään 1-3 yhteisöllistä kohtaamisiltaa kirjastolla.

Avaintoimijat: Hannu Lihavainen, Heli Meriläinen
Mahdolliset yhteistyökumppanit: Valve

Kulut: Kulukorvaukset; 12 x 300 e (=3600) avainhenkilöille ja vapaaehtoisille, välinevuokraus (tabletit/kamerat, mikrofonit 900 e) , materiaalit kohtaamisiin/haastatteluihin 500 e (kahvit, voileivät,  toimistotarvikkeet)

Esimerkkejä aiemmasta materiaalista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *