Tupatyöntekijä, puheenjohtaja Elina Haataja-Ilmola

Elina Haataja-Ilmola aloitti Artturintuvan puheenjohtajana 2014. Hän toimii myös Välivainion omakotiyhdistyksen rahastonhoitajana ja Oulun Veräjätie 1:n isännöitsijänä, rahastonhoitajana sekä hallituksen jäsenenä.

 

Elina
Elina Haataja-Ilmola

 

Yhdistys on yhteistoimintaa – se on joukko ihmisiä jotka haluavat kehittää alueellansa tapahtuvaa toimintaa, tehdä ja saada aikaan jotakin yhdessä. Hallituksen puheenjohtajana minulla on ilo toivottaa kaikki alueen asukkaat tervetulleiksi mukaan mielenkiintoiseen ja sisällölliseen toimintaan. Hektinen elämä, kiire, työn- ja vapaa-ajan sovittaminen jokapäiväiseen elämään voi helposti johtaa oman elinympäristömme sisällöllisen laadun heikkenemiseen. Asukasyhdistys on välilaskupaikka, joka antaa leppoisan toimintamahdollisuuden kaiken ikäisille ja kokoisille ihmisille. Puolivälinkankaan suuralueella, asuu pienen kunnan verran ihmisiä. Erittäin paljon juuri niitä pieniä ihmisiä joiden turvallisen kasvuympäristön huolehtiminen kuuluu meille hiukan isommille ihmisille. Mielekäs toiminta tutussa ympäristössä rauhoittaa myös meidän vanhempien mieltä.

Tulemme syventämään entisestään yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa ja etsimään uusia yhteistyökumppaneita. Haluamme rakentaa verkoston, jonka luovat voimavarat edistävät hyvin toimiessaan kaikkia Oulun asukkaiden hyvinvointia.

Hallituksen jäsenistä useimmat kuuluvat myös alueen muihin toimijoihin. Paulaharjun vanhempaintoimikunta, Välivainion omakotiyhdistys, kestävän kehityksen keskus, Tarmo, alueen yhteistyöryhmä, koulu, kirjasto, nuokkari ja muut alueen aktiivitoimijat tulevat lisäämään asuinalueemme harrastus- ja vaikutusmahdollisuuksia entuudestaan. Yhteistyöllä ylletään ylemmäs, tieto välittyy ja tiedämme tarkkaan mitä alueellamme kokonaisuudessaan tapahtuu ja mitä sillä on asukkaille tarjottavanaan. Yhdistystoiminta ja/tai sen tarjoamat toiminnot ovat helppo tapa tutustua uusiin ihmisiin, se on matala kynnys viettää vapaa-aikaa ja/tai vaikuttaa asujien hyvinvointiin.  Ympäristö luo puitteet, meidän tarvitsee vain tarttua niihin ja joissakin tapauksissa vähän jalostaa niitä mieleiseksemme.

Artturintupaan ”alueen omaan olohuoneeseen” ovat tervetulleita kaikki. Olohuoneemme on kotoinen ympäristö jonne voit piipahtaa pakkasia pakoon, lounaalle, kahvikupilliselle tai käydä porinoimassa ystävällisen henkilökunnan kanssa. Seuraa tapahtumiamme ja tule mukaan toimintaan. Kokeile, vaikuta, ylläty ja hämmästy! Ollaan yhdessä mukana rakentamassa viihtyisää asuinaluetta vieläkin viihtyisämmäksi. Pidetään huolta toisistamme ja välitetään mitä ympärillämme ja kaupungissamme tapahtuu.

Tavataan ja tutustutaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s